Röykkä

TIETOJA MÖKISTÄ

Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla noin 3km Röykän keskustasta. Mökki koostuu tuvasta, keittiöstä ja saunasta. Tuvassa on tilaa 5:lle yöpyjälle. Lisäksi tontilla on erillinen varastorakennus, jossa on myös mahdollisuus yöpymiseen. Sauna on puulämmitteinen ja hyväkuntoinen. Mökkiin on asennettu kylmävesijohto. Mökillä on tv ja radio. Mökki on käytössä toukokuusta – syyskuu loppuun. Mökillä on uima- ja onkimismahdollisuudet. Matkaa mökiltä uimapaikalle on noin 350 metriä (Kapeasola Vaaksintie tieltä oikealle) ja venepaikalle noin 600 metriä. Lisäksi alueella on hyvät marjastus- ja sienestysmaastot.

MÖKIN VUOKRAUS

Mökkiä vuokrataan jäsenistön käyttöön. Mökin vuokra alkaa klo 16.00 ja mökki luovutetaan klo 13.00 sinä päivänä kun varaus päättyy. Mökin varustetaso mahdollistaa ruoan valmistamisen ja säilytyksen, sekä muun normaalin loma-asumisen. Vuodevaatteet (lakanat ja tyynyliinat) ja elintarvikkeet vuokraaja hoitaa itse. Mökkien varusteet: jääkaappi, sähköliesi, mikrouuni sekä astiasto ruoan valmistukseen. Mökillä on myös kaasugrilli. Grilli on siivottava käytön jälkeen!

PELIN HENKI

Muistathan noudattaa mökeissä siisteyttä sekä seinällä olevia ohjeita! Siivoa lähtiessäsi mökki huolellisesti. Mökille saapuessasi tarkasta siisteys ja mikäli havaitset puutteita siisteydessä, ilmoita välittömästi isännälle. Jos itsellesi sattuu vahinko tai jotain menee rikki – kerrothan asiasta eteenpäin!

LEMMIKKIELÄIMET

Huolehdi, että lemmikkisi ei oleile sohvalla ja sänkyissä. Varaa lemmikillesi oma nukkuma-alusta.

TUPAKOINTI

Mökin sisätilat ovat savutonta vyöhykettä, joten tupakointi sisällä ei ole sallittua.

ISÄNTÄ

Soita, puh. 0405909473 jos on puutteita tarvikkeista tai on korjattavaa.

POSTI OSOITE RÖYKÄN MÖKILLE

Osaston nimellä on postilaatikko Vaaksintien postilaatikko rivistössä. Jos käännät lehtesi tulemaan mökille: Nimesi jälkeen Osasto 51 laatikko Kukeromäentie 23