Pohjanpirtti

HUOMIO! Vuokraajan tulee siivota mökki vuokra-ajan päätyttyä. Osasto laskuttaa vuokraajalta 50 € jos loppusiivous ei ole kunnolla hoidettu. Varausten hoitaja tarkistaa mökin kunnon vuokra-ajan loputtua. Tarkemmat lisätiedot ja varausehdot saa isännältä Ari Loikkanen / 040 7701527

Mökit 3 ja 4 on tarkoitettu allergikoille, joten näihin mökkeihin ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Muissa mökeissä lemmikit tulee pitää lattialla omalla makuualustalla.

Pelin henki

Muistathan noudattaa mökeissä siisteyttä, sekä kansiossa olevia ohjeita. Mökit tulee jättää lähtiessä vastaavaan kuntoon, kun se oli silloin kun saavuit sinne. Epäkohdista ja puutteista, sekä tapahtuneista vaurioista ilmoita välittömästi varauspuhelinnumeroon 0407701527.

  • Tupakointi mökeissä on kiellettyä, samoin Pirtin kaikissa yleisissä tiloissa.
  • Jos otat mukaan kotieläimiä, ne on aina pidettävä kytkettyinä!
  • Päärakennuksen yleiset tilat ovat kaikkien yhteisessä käytössä, majoittuminen yleisiin tiloihin on kiellettyä.

Mökin Vuokraus Mökkiä vuokrataan jäsenistön käyttöön osasto Raideammattilaiseton osasto 51 ja 54 sekä Raitio- ja Metrohenkilökunnanyhdistys JHL ry 019. Mökin vuokra alkaa klo 16.00 ja mökki luovutetaan klo 13.00 sinä päivänä, kun varaus päättyy. Mökin varustetaso mahdollistaa ruoan valmistamisen ja säilytyksen, sekä muun normaalin loma-asumisen. Vuodevaatteet (lakanat ja tyynyliinat) ja elintarvikkeet vuokraaja hoitaa itse. Mökkien varusteet: jääkaappi, sähköliesi, mikrouuni sekä astiasto ruoan valmistukseen.

Sauna ja saunamökki

Sauna lämpiää kolikkoautomaatilla 2 x 1 € / tunti. Saunan ajanvaraus tulee tehdä vanhan varaston seinässä olevan vitriinin sisällä olevaan varauslistaan.  Varaathan ruuhka-aikoina ainoastaan yhden tunnin mökkiä kohden. Saunamökki on saunojien käytössä pukuhuonetilana.

Asuntovaunualue

Asuntovaunualueella on sähköt käytössä.  uusi hinta 15 € vrk/  40€ viikko. Sähkö sisältyy hintaan. Mahdollista vuokrata kausipaikka 250 €/vuosi.

Omat venepaikat

Pohjanpirtillä on käytössä rajallinen määrä venepaikkoja, muutamia venepaikkoja voi vuokrata omaan käyttöön. Paikat luovutetaan käyttäjille ilmoittautumisjärjestyksessä vuosittain. Kesäaikana 01.04–31.10 70 €/ kausi. Veneen telakointi pukilla rannassa 10 €/ kk.

Oman veneen telakointi osaston 51 alueella Housunnapissa venetrailerilla tai omilla venepukeilla 20 €/ kk. Veneen talvisäilytys 1.11–31.3 pukilla rannassa 10 €/ kk.

Maksut suoritetaan osaston tilille FI14 5541 2820 0016 01: viite Pirtti /maksun peruste ja lisäksi nimi ja oleskeluaika tai onko kyseessä venepaikka tai joku muu maksu.

Kalastusvälinevarasto

Varastossa olevien kaappien haltioiden tulee suorittaa kaappivuokraa 15 €/ kaappi. Maksu tulee suorittaa toukokuun loppuun mennessä osaston tilille FI14 5541 2820 0016 01: viite Pirtti / Kalastusvälinevarasto.  Näytä kuitti isännälle.

Kaapin haltijan tulee kirjoittaa kaapin oveen nimensä. Nimi kaapin ovessa on tärkeä seurannan kannalta. Kaapit tullaan avaamaan, jos omistajaa ei ole osaston tiedossa.

Kalastus Pirtillä kalastukseen liittyvät ohjeet mm. verkkomerkeistä ja kalastusrajoituksista ovat päärakennuksen keittiön seinällä. Spakanäsin kalastuskunnan kalastuslupia saa varauksia hoitavalta henkilöltä.

Talkoohenki

Pirtin säilymisen lomailu- ja virkistyspaikkana edellyttää yhteistä talkoohenkeä ja auttaa tarvittaessa Pirtin aktiiveja erilaisten työtehtävien suorittamisessa.

Voit oleskeluaikanasi auttaa alueen siistimisessä, nurmikoiden leikkauksessa, sadevesien poistosta veneistä, sekä niiden huollossa. Voit myös huolehtia siitä, että saunalla on riittävästi puita. Kysy varauksia hoitavalta henkilöltä niistä tehtävistä, joita olisi suoritettavissa.

Osaston jäsenmäärän pienentyessä Pirtin ylläpito tulee olemaan osastolle taloudellinen merkittävä haaste ja jokainen vapaaehtoinen ponnistus auttaa siinä meitä kaikkia.

Osaston hallitus toivoo, että hyvällä yhteistyöllä ja yhteishengellä saavutetaan tilanne, jossa Pirtin kustannukset ovat tasapainossa vuokraustulojen kanssa. Tämä luo mahdollisuuden Pirtin kunnossapitoon ja Pirtin kehittämiseen.

Pirtin osoite 

Housunnappi 1, 10420 Raasepori.

 1